fbpx

Rundvisning m. ølsmagning

 

 

 

 

Rundvisning m. ølsmagning

Vi tilbyder rundvisning m. ølsmagning på bryggeriet.

Har i lyst til at besøge bryggeriet, kan det lade sig gøre for grupper på mellem 20 og 60 personer. Vi kan tage grupper ind alle hverdage, tidspunkter aftales individuelt.

Vi fortæller bryggeriets historie, om øllerne, ingredienserne, brygning og om øllets historie i relation til dansk kulturhistorie, alt imens vi smager på øllet direkte fra tank, fra fad eller flaske.

En rundvisning med ølsmagning varer 1½ time og koster DKK 120.- pr person indenfor almindelig arbejdstid (slut inden kl 16 mandag til torsdag og inden kl 15 fredag). Der skal altid betales for minimum 20 personer imellem 8:00-16:00.

Om aftenen (efter kl. 16) mandag til torsdag er prisen DKK 140.- pr person, og der skal altid betales for minimum 20 personer. 

Det er ikke muligt at booke rundvisning fredag eftermiddag/aften eller i weekenden. Fredagsrundvisning skal senest starte kl 13:30 – så den er færdig til fredagsbaren kl 15:00.

Ønsker i at spise lidt mad efterfølgende, kan vi tilbyde smørrebrød. Beregn en halv time ekstra til dette. Spisning med øl til koster 160.- pr person oveni prisen for rundvisningen. (Kun muligt for lukkede arrangementer)

I forbindelse med rundvisningerne er der mulighed for at købe bryggeriets produkter.

Vi holder løbende “Åbne rundvisninger”, hvor i som enkelt personer, eller i mindre grupper kan booke jer ind. Se datoer HER

Kontakt Niels Buchwald, nfb@aarhusbryghus.dk med jeres ønsker eller ring på 8689 2040.

Om netop vores rundvisninger skriver Campaya
“I den sydlige del af Århus brygges der øl i stor stil. Specialøl brygget af ingen ringere end Aarhus Bryghus. 

Ved Aarhus Bryghus kan I gennem arrangerede ølsmagninger smage på det indbydende sortiment af kvalitetsøl. 

Medbring jeres største øltørst, fordi den anerkendte ølproducent byder på ikke færre end 19 forskellige brygge. 

Smag for eksempel på den friske sommerøl Blondie på 5,0%, den brune Mørk IPA på 6,0% og den dunkle Imperial Stout på hele 8,0%.

Er I mere til lettere brygge, kan I til gengæld kaste jer over Extra Pilsner på 5,0%, Det Tynde Øl på bare 1,0% eller den alkoholfrie Æblebrus. 

Så udvid jeres ølhorisont og lad jer inspirere ved det henrivende Aarhus Bryghus.

Skål og skide være med det!”