fbpx

Hvad laver Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus laver special-øl til nydelse! Det vil sige at kunsten ikke bliver så avanceret, at resultatet bliver afskrækkende og kun kan drikkes af kendere. Enhver der har lyst til at prøve noget nyt, vil finde glæde i Aarhus Bryghus produkter.

Aarhus Bryghus laver special-øl med mellem 5 % og 12 % alkohol, tappet i store 60 cl flasker. Der er øl, som vil være velegnet som aperitif-øl. Der er øl, som er velegnet til fisk og lyse kødretter, og der er mørke, kraftige og fyldige øltyper, som er egnet til kød og oste.

Der brygges både faste øltyper og varierende sæson-øl. Læs mere under bryghusets sortiment

Vi er indenfor de senere år, begyndt at eksperimentere med destilleret øl på fad. Resultatet af dette, kalder vi Spirit of Aarhus.
Spirit of Aarhus startede som et projekt, da ‘Danske Ølentusiaster’ gav Aarhus bryghus den regionale ølpris. Vi valgte at anvende prisen til at indkøbe brugte egefade og anvende disse, dels til øl, dels til at lagre destilleret øl på.

Bryggeriet er et rent produktionsbryggeri, der producerer øl og tapper dette på flasker og fustager. Der er ikke tilknyttet restauration til bryggeriet. Til gengæld holder vi rundvisninger for lukkede grupper på mellem 15 og 75 personer. Vi har derudover en butik, ude på bryggeriet, hvorfra vi sælger alle vores produkter og hver fredag, afholder vi fredagsbar.
Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at leje fadølsanlæg og købe vores fadøl med hjem. Så mangler der ikke noget til fødselsdagen, havefesten, polterabend, svendegildet mv.

Endelig tilbyder vi at lave special-produktioner, enten af en af vore øl med jeres egen etiket, eller unikke bryg med jeres egen etiket. Kontakt venligst NFB@aarhusbryghus.dk for at høre nærmere.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem