Rundvisning m. ølsmagning

 

 

 

 

Rundvisning m. ølsmagning

Vi tilbyder rundvisning m. ølsmagning på bryggeriet.

*OBS! Corona-info: I tilfælde af et forsamlingsforbud der skal overholdes, tilbyder vi at afvikle rundvisninger for mindre grupper. Med betaling for det antal gæster der deltager, og ikke minimum 15 personer.*

Har i lyst til at besøge bryggeriet, kan det lade sig gøre for grupper på mellem 15 og 75 personer. Vi kan tage grupper ind alle hverdage, tidspunkter aftales individuelt.

Vi fortæller bryggeriets historie, om øllerne, ingredienserne, brygning og om øllets historie i relation til dansk kulturhistorie, alt imens vi smager på øllet direkte fra tank, fra fad eller flaske.

En rundvisning med ølsmagning varer 1½ time og koster DKK 100.- pr person indenfor almindelig arbejdstid (slut inden kl 16 mandag til torsdag og inden kl 15 fredag). Der skal altid betales for minimum 15 personer imellem 8:00-16:00.

Om aftenen (efter kl. 16) mandag til torsdag er prisen DKK 120.- pr person, og der skal altid betales for minimum 20 personer. 

Det er ikke muligt at booke rundvisning fredag eftermiddag/aften eller i weekenden. Fredagsrundvisning skal senest starte kl 13:30 – så den er færdig til fredagsbaren kl 15:00.

Ønsker i at spise lidt mad efterfølgende, kan vi tilbyde smørrebrød. Beregn en halv time ekstra til dette. Spisning med øl til koster 130.- pr person oveni prisen for rundvisningen.

I forbindelse med rundvisningerne er der mulighed for at købe bryggeriets produkter.

Vi holder løbende “Åbne rundvisninger”, hvor i som enkelt personer, eller i mindre grupper kan booke jer ind. Se datoer HER

Kontakt Jakob Timmermann, jt@aarhusbryghus.dk med jeres ønsker eller ring på 8689 2040.

Gavekort fra DuGlemmerDetAldrig kan købes og indløses HER