fbpx

Billeder fra vores Øl- & Gourmet festival 2017 og 2018

Her er et udpluk af billeder fra vores Øl- & Gourmet festival 2018

Vi har de sidste 2 år holdt Øl- & Gourmet festival her på bryggeriet. Vi inviterer gode venner, som kommer og serverer øl, rom, whisky, chokolade og gourmetmad. Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 6. april 2019, hvor vi igen åbner dørene til de mange lækkerier.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”38″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

… og her er billeder fra 2017

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”37″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

You may also like...